Les Borges incentiva la creació d’ocupació amb ajudes de fins a 1.000 euros per cada nou treballador

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat una nova línia de subvencions per a autònoms i empreses que tinguin la seva seu al municipi i desitgin contractar nou personal durant aquest 2018. En concret, concedeix 1.000 euros per a la contractació de nous treballadors a jornada complerta amb un mínim d’un any de contracte, i de 500 euros per a la contractació de joves que vulguin realitzar pràctiques d’una durada mínima de 6 mesos. A més, també ha obert una convocatòria d’ajudes per a joves de fins a 35 anys que vulguin rehabilitar la seva vivenda habitual.

En la primera línia de subvencions, en cas de treballadors que no es contractin a jornada complerta, l’import de la subvenció es reduirà proporcionalment a la seva jornada de treball. Les bases de la convocatòria contemplen una dotació econòmica inicial de 15.000 euros i es poden presentar sol·licituds de l’1 al 30 de novembre de 2018.

L’alcalde de la capital garriguenca ha exposat que “amb aquestes línies de subvencions, que s’afegeixen a les altres dues per a incentivar el lloguer de locals buits i la implantació de nous establiments, estem convençuts que generem un petit revulsiu a la promoció econòmica de casa nostra, que contribuirà a crear riquesa i ocupació, per a millorar la qualitat de vida dels borgencs i les borgenques”.

Ajudes de fins a 1.000 euros per a rehabilitar l’habitatge

D’altra banda, els joves de fins a 35 anys que rehabilitin habitatges per a destinar-los a la seva vivenda habitual podran rebre un ajut del 50% del pressupost de les reformes, amb un màxim de 1.000 euros per actuació. La convocatòria contempla un pressupost total de 5.000 euros i les sol·licituds es poden presentar del dia 19 de juliol fins al 30 de novembre.

Totes les ajudes es concediran en funció de l’ordre de presentació de les sol·licituds i fins a esgotar el crèdit.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>