Fusió de moda i motor de la mà de Grup Nexcar i Lorette Group

Aquest divendres, 28 de setembre, a les 20.30 hores a l’Avinguda Francesc Macià ha tingut lloc una desfilada conjunta de cotxes de les millors marques i roba per a dona de la mà de Grup Nexcar (www.grupnexcar.com) i Lorette Group (www.lorettegroup.com).

Grup Nexcar

Empresa dedicada al sector de l’automoció des del 2001. Especialitzats en la reparació de vehicles, carrosseria i pintura, i compravenda de vehicles. El taller està situat a Arbeca i la botiga de venda de vehicles a les Borges Blanques.

Lorette Group

L’emprenedora Ariadna Iugulescu, veïna de la capital garriguenca, és l’ànima d’aquest negoci d’assessorament d’imatge i venda de roba femenina: Lorette Group. L’activitat que desenvolupa, tant online com presencialment en un dels mòduls del CEI, consisteix a recomanar les peces de roba més adients per a cada persona i ocasió.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>