L’Ajuntament de les Borges rep 12 sol·licituds per a la convocatòria de 5 places de neteja

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha rebut fins aquest dimecres a les 14 hores, un total de 8 sol·licituds per a la convocatòria de quatre places de netejador/a d’equipaments municipals i 4 instàncies per a la plaça de peó adscrit al servei de neteja. Cal tenir en compte que aquest dimecres ha estat l’últim dia de presentació de sol·licituds.

Cal recordar que les noves incorporacions serviran per cobrir dues places vacants per jubilació i per donar cobertura a tots els equipaments municipals, els quals s’han ampliat  amb la incorporació del molí de Cal Gineret i del nou Centre d’Entitats.

Amb aquestes noves contractacions, el consistori disposarà de 10 persones dedicades específicament al servei de neteja, dos més que en l’actualitat.

La convocatòria dels dos processos selectius va sortir publicada el 10 de desembre al BOP i els aspirants han comptat amb un termini de 20 dies naturals per poder presentar les sol·licituds.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions, començarà el procés de selecció durant el qual es valoraran els diversos mèrits com la formació i l’experiència professional, i també es realitzarà una entrevista en què s’avaluarà l’adaptabilitat de l’aspirant al context organitzatiu.

Les persones que no siguin escollides entraran a formar part d’una borsa de treball, que tindrà una vigència de dos anys, i podran ser requerides per cobrir necessitats concretes de personal ja sigui per acumulació de tasques, per baixes laborals i/ o per altres contingències que requereixin de suport al servei de neteja.