Les Borges proclama els nous representants del pubillatge 2018-2019

Aquest dissabte, 24 de novembre, les Borges Blanques va acollir la proclamació dels nous representants del pubillatge 2018 – 2019 amb una festa organitzada per la regidoria de Cultura i Festes a la sala d’actes del Centre Cívic. En concret, el jovent que representarà la capital de les Garrigues, i durà el nom de Borges per tot Catalunya, està format per Ariadna Chiquillo, com a Pubilla; Felipe Martínez, com a Hereuet; Ona Deu i Anna Farré com a Pubilletes, i Shakira Pereira i Griselda Ceballos com a Dametes.

Al llarg de la festa del pubillatge, les colles de la Comissió de la Trobada de gegants, grallers i correfocs van fer una cercavila des de l’Ajuntament fins a la sala Maria Lois i es va organitzar un vermut popular a la plaça de l’1 d’octubre amb el grup de jazz Kind Pearls.

Durant el nomenament, que va tenir lloc a les 13 hores, es va agrair la trajectòria de l’Aleix Bresolí Fusté, com a Hereu; l’Aina Espasa Molina, com a Pubilla; el Marc Cambrodí Tena, com a Hereuet, i la Nora Cornudella Sans, com a Pubilleta, i es va donar pas als nous representants.

D’altra banda, també va es va homenatjar tot el pubillatge que ha representat el municipi des del 1966 fins a l’actualitat. Segons la regidora de Promoció Cultural i Festes, Ariadna Salla, “és molt important que es doni continuïtat a la tradició del pubillatge i, sobretot, que siguin les veus dels joves les que duguin el nom de les Borges Blanques arreu del país”.  

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>