Les Borges recapta 7.300 euros contra el càncer infantil amb una festa que agrupa prop de mil persones

Les Borges Blanques va lluir el seu costat més solidari aquest dissabte, 17 de novembre, amb una gran festa al Pavelló de l’Oli per recaptar fons contra el càncer infantil. La celebració va reunir prop d’un miler de persones i, a falta de l’últim recompte, entre tots els assistents i entitats col·laboradores es van aconseguir 7.300 euros que es destinaran als programes de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

I és que van ser molts els borgencs i borgenques que van decidir col·laborar amb els dos euros de l’entrada i que van donar caliu a la impulsora de la iniciativa, l’Elena Ionescu, i el seu fill adolescent que fa vuit anys que lluita contra el càncer. Per la seva banda, l’Elena es va mostrar molt il·lusionada amb la resposta de tots els veïns i veïnes ja que, entre tots, van esgotar les entrades previstes i van haver-ne d’imprimir més.

La festa solidària va començar a les 17.30 hores i va comptar, entre altres amb un espectacle d’animació a càrrec del Pallasso Tortelini, una sessió de zumba de la mà d’Impacte Gym i un concert d’Albert Castell i Jordi Marca en què van presentar el disc “La voz del corazón”, acompanyats del grup de ball Sunset Ladies.

Entre les entitats col·laboradores hi ha les AMPES dels col·legis Joan XXIII i Montserrat, que van aconseguir 1.146 euros entre les dues; la colla de diables Els Borjuts de les Borges, amb 300 euros; la societat de caçadors Diana de les Borges, amb 500 euros; i moltes altres empreses que, amb la seva aportació, van fer possible un sorteig en què es van recaptar 1.149 euros per avançar en la recerca de tractaments per aconseguir la cura de la malaltia.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>