Les Borges Blanques viatja a Toulouges amb el Caragol Tour

El Caragol Tour de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), juntament amb les autoritats de les Borges Blanques s’han desplaçat aquest dissabte, 6 d’abril, a la localitat francesa de Toulouges per promocionar aquesta festa gastronòmica.

En aquesta ocasió, l’entitat va viatjar acompanyada d’una delegació de l’Ajuntament de les Borges Blanques, encapçalada pel seu alcalde –Enric Mir– i que va comptar amb la presència de les pubilles i l’hereu, com a mostra de cultura popular.

A l’acte, que va reunir un centenar de comensals, van assistir l’alcalde de Toulouges, Jean Roque; la presidenta del Consell General dels Pirineus Orientals, Herméline Malherbe; i Pedro Gil, president de la penya Team Cargols. Com és habitual, el menú va anar a càrrec de l’Escola d’Hoteleria de Lleida.

Entre els objectius més immediats de la Fecoll, hi ha el de la internacionalització de la festa. L’aposta per exportar l’Aplec suma suports com el dels ajuntaments de les Borges Blanques i Toulouges que, en el marc de l’agermanament que uneix les dues poblacions des de 1981, van exercir com amfitriones d’aquest Caragol Tour, celebrat al Parc de Clairfont.

Info: FECOLL