El Projecte Vacances en Pau busca famílies d’acollida de nens i nenes sahrauís a les Garrigues

El Projecte Vacances en Pau consisteix en l’acollida de nens i nenes sahrauís per part de famílies catalanes, durant els mesos d’estiu. Sota el lema: ‘Acull un somriure’, durant els mesos de juliol i agost, 500 famílies catalanes podran acollir, fins a 500 infants, d’entre 10 i 12 anys, dels campaments de refugiats a Tindouf, per tal que passin l’estiu en unes condicions diferents de les que viuen la resta de l’any en la inhòspita hammada algeriana.

Les famílies interessades a acollir nens i nenes sahrauís han de participar en una sessió informativa del projecte, on s’explica la situació del Poble Sahrauí, una descripció detallada del que és Vacances en Pau i on a més d’entregar un dossier informatiu es podran resoldre tots els dubtes que puguin tenir les possibles famílies acollidores.

Després de la sessió informativa, les famílies tindran una o dues entrevistes amb els responsables del programa en el municipi/zona i se’ls hi emplenaran la sol·licitud d’acollida amb les dades de les persones que conviuran amb l’infant.