La Policia Local de Les Borges imputa un conductor per circular sense carnet, assegurança ni ITV

La Policia Local de les Borges ha imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit, un conductor que no disposava de permís de conducció, circulava sense assegurança i no tenia la ITV en regla. A més a més, l’home també ha estat denunciat administrativament en trobar-li dos ganivets de cuina de grans dimensions i diverses eines de les que es poden emprar per cometre robatoris.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 20 de març, a la tarda, quan la Policia Local de les Borges va ser alertada per un veí del municipi de la presència d’un vehicle que havia parat al seu costat i del qual havia baixat una dona demanant diners.

Els agents van localitzar el vehicle, que rodava per la urbanització de la Serreta, i van aturar-lo després de seguir-lo fins a l’ermita de Sant Salvador. Posteriorment, la patrulla va identificar el conductor i va imputar-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit en comprovar que no disposava de permís de conducció, no tenia la ITV en regla i no disposava d’assegurança obligatòria. Així mateix, en l’escorcoll del vehicle es van trobar diverses eines que es poden utilitzar per cometre robatoris, així com dos ganivets de cuina de grans dimensions i es va procedir a denunciar l’home administrativament.

El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha destacat que l’home viatjava a una velocitat lenta i amb actitud de vigilància per la urbanització de la Serreta, molt probablement per detectar algun habitatge per robar, i ha remarcat la necessitat de continuar realitzant controls de trànsit per tal de reduir l’entrada de persones foranies amb intencions il·lícites.


S’adjunta imatge del material intervingut per la Policia Local.