El CEI de les Borges organitza quatre càpsules formatives per millorar la gestió empresarial

Amb l’objectiu de dinamitzar el teixit emprenedor del territori i la seva adaptació a les noves formes empresarials, el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques, ha programat quatre tallers formatius sobre diferents àmbits relacionats amb la gestió empresarial. La primera càpsula formativa tindrà lloc aquest dijous, 20 de setembre, de 15 a 17 hores i abordarà les noves reformes de la llei d’autònoms.

La xerrada anirà a càrrec de la llicenciada en Administració i Direcció d’empreses Mavi Rodríguez i pretén apropar als empresaris els canvis en la nova legislació que afecta les persones treballadores per compte propi, els autònoms. 

Per la seva banda, la Regidoria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la qual forma part el CEI, ha programat per al proper dijous 27 de setembre, de 15.30 a 19.30 hores, una xerrada a càrrec del professor Jordi Mitjans que abordarà els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci i com evitar-los.

Properament, el consistori borgenc ha organitzat dos càpsules formatives més que giraran entorn les estratègies comercials d’una empresa. La primera tindrà lloc el dia 4 d’octubre, de 15 a 19 hores, i porta per títol “Com obtenir sempre el sí. Tècniques de negociació basades en principis per a emprenedors”. L’acció formativa anirà a càrrec de Ferran Gonzàlez.

Així mateix, aquells interessats en obtenir millors resultats empresarials poden assistir el proper 18 d’octubre, de 15 a 17 hores, al taller que impartirà Francesc Pérez, el qual ensenyarà “Què podem fer per millorar els resultats de la nostra empresa o negoci”.

Les inscripcions a les sessions formatives són gratuïtes i es poden fer a través del telèfon 973 14 26 58 o  també enviant un correu electrònic a dinamitzacio@garrigues.cat.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>