Adjudicada la primera fase d’obres de l’Avinguda Francesc Macià de les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha adjudicat les obres de la primera fase d’urbanització de l’Avinguda Francesc Macià que inclouen el tram de la via que va del Centre d’Assistència Primària (CAP) a la seu del consell de les Garrigues. La millora ha estat adjudicada a una empresa catalana i contempla un termini d’execució de quatre mesos.

Després que la Mesa de contractació hagi valorat una desena d’ofertes econòmiques en el procés de licitació de les obres, que contemplava un pressupost base de 275.176,16 euros, el consistori borgenc ha adjudicat en la junta de govern d’aquesta setmana el projecte d’urbanització parcial de l’avinguda Francesc Macià.

El projecte contempla l’obra civil d’urbanització, així com també la compra d’arbres, l’enllumenat públic amb la instal·lació de leds per il·luminar millor l’avinguda i per fomentar l’estalvi energètic. A més a més, la reforma inclou la instal·lació d’uns petits illots verds i de mobiliari urbà.

L’objectiu és que les obres comencin en breu per tal que puguin estar  acabades a principis de l’any 2019. Per a dur a terme la urbanització de l’Avinguda, l’Ajuntament de la capital de les Garrigues compta amb una ajuda de 162.000 euros de la Diputació.

Amb aquesta obra, les Borges continua el seu projecte de dignificació de totes les entrades i sortides del municipi, que ja va començar amb l’arranjament del Raval de Lleida i dels entorns de les estacions de tren i dels autobusos, ara amb l’entrada al municipi per la banda de Tarragona, entre altres.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>