Reportatge de la 1a Trobada d’autocaravanes de les Borges

Les Borges ha organitzat el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, la I Trobada d’autocaravanes en la qual s’hi ha inscrit una vuitantena de persones de la Unió Caravanista de Catalunya amb una quarantena de vehicles. Durant l’encontre ha tingut lloc la inauguració oficial del nou aparcament per a autocaravanes que s’ha construït darrera de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a la capital garriguenca.

Els actes de la trobada han començat dissabte al matí, a les 10.30 hores, amb la rebuda dels visitants i la inauguració del nou estacionament que ha comptt amb la presència del l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el president de la Unió Caravanista, Xavier Agustí.

A continuació, a les 11.30 hores, hi ha hagut un tast d’olis i maridatge amb productes locals a càrrec del professor de l’Institut Josep Vallverdú, Josep Mª Audí, al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges. Tot seguit, a les 14 hores, els assistents han pogut assaborir l’autèntica cassola de tros de les Garrigues a la sala Grums. Entrada la tarda, a les 17 hores, els autocaravanistes han conegut més a fons la cultura garriguenca amb les visites al Molí de Cal Gineret, l’Espai Macià i el Centre Històric del municipi.

Diumenge les activitats han començat a les 10 hores amb una excursió a la fortalesa dels Vilars d’Arbeca i han finalitzat a les 12 hores amb un tast de vins i una visita guiada al celler Vinya el vilars d’Arbeca.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>