Les Borges escull els 38 guanyadors del sorteig de la 8a campanya “Barris antics”

Les Borges Blanques ha sortejat aquest cap de setmana els 38 premis de productes i serveis als ciutadans que han fet les compres, durant el mes de juny, en els comerços adherits a la iniciativa “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”, emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya.

Així, la capital de les Garrigues ha participat per tercera vegada consecutiva en aquesta campanya amb la qual es promocionen els municipis, així com els seus productes i la identitat del territori, pel que incentiva el consum de proximitat als comerços locals a partir d’oferir un premi comú. Enguany, s’hi ha sumat 37 poblacions d’arreu i, en el cas de les Borges, ha comptat amb l’adhesió de 98 comerços, un dels quals també s’endurà un premi.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció econòmica i noves tecnologies, Turisme, comerç, fires i mercats, Jordi Ribalta, “estem molt satisfets del resultat d’aquesta campanya en la qual incentivem les compres en els 98 establiments que hi participen, alhora que fer promoció turística del nostre municipi, amb els premis basats en alguns dels nostres millors productes i serveis als ciutadans que ens vindran a visitar d’arreu dels 37 municipis que s’hi han adherit”.

D’aquesta manera, cada municipi ofereix 38 premis, un dels quals es destina a obsequiar els comerciants amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació en la iniciativa.

orteig d’aquesta campanya, organitzada i promoguda per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, va tenir lloc divendres passat al Centre Cívic i els premis s’entregaran en un esdeveniment el pròxim dijous, 12 de juliol al pati de l’Ajuntament, a les 19.30 hores.

Els guanyadors borgencs han estat Mª Ruin Magriñà Balcells; Jessica Armando Suárez; Montse Urdiales; Vicorina Pérez; Laia Balcells; Mª Àngels Olivart; Virginia Arce (amb dos premis diferents); Magdalena Bonet; José Mª Sans; Rosa Mª Martí Lójes; Elisenda Giné; Nuria Catala; Meritxell Sans Carré; Angustias Moran; Miquel Seseña; Jaume Llobet; Mª Rosa Boldú; Marina Sans Barangua; Josep Mª Roca; Marisol Jiménez; Laia Guitarte Feliu; Ramona Batlle; Marcel Falcó (amb dos premis diferents); Eduard Ballespi; Rosa Moix Terés; Carol Guillemat Aldomá; Xavier Guitarte Solé; Mariona Rebull Marti; José Ignacio Cases; Trini Hérnandez Titos; Teresa Farré Andreu; Dolores Pretel; Marta C. Ayós; Tresina Herrera Sans; i Josep Sala i Prat; i el pemi al comerciant ha estat  per a la botiga Art i Flor.

Pel que fa als municipis adherits en aquesta 8a edició són Arbúcies; Artesa de Segre; Balaguer; Berga; Calaf; Calafell; Caldes de Montbui; Centelles; El Vendrell; Falset; Figueres; Juneda; l’Arboç; l’Escala; la Bisbal d’Empordà; la Selva del Camp; les Borges Blanques; Llagostera; Lleida; Manresa; Mollerussa; Mediona; Roses; Roda de Ter; Olot; Òdena; Sant Feliu de Codines; Sant Hipòlit de Voltregà; Sant Martí de Tous; Sallent; Sant Quintí de Mediona; Súria; Torelló; Tortosa; Ulldecona; Vilanova del Camí; i Solsona.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>