L’Ajuntament de les Borges licita el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha tret a licitació els serveis de vigilància, salvament, socorrisme i primeres cures per a les piscines municipals durant la nova temporada estival. Les instal·lacions de la capital de les Garrigues obriran de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, en horari de 10.00 a 20.00 hores, del 15 de juny al 30 d’agost de 2019. La licitació estableix una durada del contracte de 4 anys, fins al 2022, i contempla un pressupost total per les quatre anualitats de 114.391 euros.

Segons marca la normativa, donada la superfície de làmina d’aigua del recinte de les piscines borgenques, es considera necessari disposar de tres socorristes per a cobrir les necessitats del servei de salvament i socorrisme.

Entre altres requisits, l’adjudicatari haurà d’adscriure a la prestació del servei tres socorristes amb la deguda formació, que estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya i acreditar com a mínim dues temporades d’experiència professional.

Les proposicions poden presentar-se de manera presencial o telemàtica a l’Ajuntament de les Borges Blanques fins al dia 30 d’abril. Les persones interessades poden consultar les bases de la licitació al perfil del contractant del consistori a través de l’enllaç https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=45284277&reqCode=viewCn&idCap=1005135&.


Imatges de les piscines municipals de les Borges Blanques