Activitat física al CAP de les Borges per a tractar persones afectades de càncer

Aquest dijous, 5 d’abril, al CAP de les Borges Blanques, ha tingut lloc la primera sessió del Grup d’Activitat Física 2018, que de manera gratuïta s’adreça a persones afectades de càncer, homes i dones en qualsevol estadi de la malaltia, que vulguin realitzar exercici físic adaptat a la seva condició física, millorar els efectes secundaris dels tractaments i tenir una prescripció d’exercicis més personalitzats. 

 

L’activitat, per a la qual només es necessita portar roba d’esport, la coordina una professional de l’activitat física i la salut, i l’organitza l’AECC – Catalunya contra el Càncer, amb la col·laboració de l’EAP Les Borges Blanques – Atenció Primària Lleida de l’Institut Català de la Salut i la Diputació de Lleida, fins ara es celebrava només a la ciutat de Lleida però arran de la incorporació d’una nova especialista, s’ha començat a fer a les comarques de la Plana de Lleida. Així, aquesta primera setmana s’hi han apuntat 4 persones i té lloc els dijous 5, i 19 d’abril, i els 3 i 17 de maig, sempre al CAP de la capital garriguenca entre les 18 i les 19 hores.

En finalitzar les sessions, els participants hauran pogut adquirir els coneixements necessaris per continuar els exercicis pel seu compte. Per demanar més informació o inscriure’s en aquest grup mixt d’activitat física, com a part del tractament oncològic, es pot enviar un correu electrònic a aida.angles@aecc.es o trucar al telèfon 618421807.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>