L’Ajuntament de les Borges signa un conveni amb l’Associació Talma per a facilitar la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió

Amb la voluntat de mantenir el seu compromís social, l’Ajuntament de les Borges ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Talma que permetrà a una persona de l’entitat realitzar pràctiques com a auxiliar a la Biblioteca pública Marquès d’Olivart.

 En concret, el conveni estableix un període de pràctiques a la Biblioteca de les Borges, situada al passeig del Terrall de la capital de les Garrigues. Les pràctiques es duran a terme del 16 de juliol a l’11 d’octubre i tindran una durada diària de 5 hores.

El conveni s’engloba dins de la concessió de subvencions destinades a les entitats sense ànim de lucre per a la realització del programa de mesures actives d’inserció laboral per a persones amb una renda mínima i que estableix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses; forma part del programa operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014 -2020.

L’Associació Talma té per finalitat l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de la comarca de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida i integrar-les dins la comunitat. Des d’aquest abril, l’entitat ha instal·lat el seu nou servei de formació i d’inserció sociolaboral al CEI de les Borges.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>