Les Borges Blanques realitza un cribratge massiu a la població

A les Borges Blanques s’ha realitzat un cribratge massiu aquest dissabte, 17 d’octubre, previst inicialment per a unes 675 persones.

Les persones familiars directes i convivents amb infants i adolescents en edat escolar; les persones vinculades a activitats industrials; i els familiars de persones usuàries i treballadores de la residència per a la Gent Gran de la població, han tingut preferència.

Les proves s’han dut a terme entre les 9.30 i les 13 hores, i entre les 15 i les 19 hores de la tarda, amb una mitjana de 80 aproximadament cada hora.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha indicat que amb aquest cribratge es podran determinar les mesures necessàries a prendre.

Donada la situació crítica generada per l’augment de casos de contagi detectats a la capital garriguenca aquests darrers dies, també s’han clausurat els parcs infantils i equipaments municipals, suspenen temporalment totes les activitats que estaven previstes que s’hi desenvolupessin: cursos, entrenaments esportius, i tots els actes culturals previstos.