Les Borges encén aquest dimecres les llums de Nadal a Catalunya

Les Borges Blanques ha estat la població de Catalunya escollida aquest 2017 pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per dur-hi a terme l’acte d’encesa de les llums de Nadal a Catalunya. Així, aquest dimecres, 22 de novembre, a les 19.10 hores, l’alcalde Enric Mir i la directora general de Comerç, Montserrat Vilalta, duran a terme l’encesa davant del consistori de la capital de les Garrigues.

Aquest acte, que marca l’inici de la campanya de Nadal dels comerços catalans, es durà a terme aprofitant el 24è Congrés de Fires de Catalunya que es realitza al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques els dies 22 i 23 de novembre, i que està organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), la Generalitat de Catalunya i el consistori borgenc.

Prèviament, a les 11.40 hores del mateix dimecres, l’alcalde Mir i la directora Vilalta, en aquesta ocasió com a responsable del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), signaran un conveni per a col·laborar amb la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, just abans de la roda de premsa que l’alcalde i el president de la FEFIC, Ramon Ferrando, tenen previst de dur a terme al CEI de la capital garriguenca, per parlar del Congrés i valorar el nombre de fires d’aquest any i les previsions de 2018, així com altres informacions sobre el sector firal català.

Cal tenir present que la signatura d’aquest conveni és un compromís del Govern de Catalunya, arran de que l’any passat, en el transcurs del 23è Congrés de Fires que es celebrava a Olot, les Borges Blanques fos guardonada amb el premi a la Innovació de les Fires de Catalunya, alhora que va ser designada seu del certamen de les fires catalanes d’enguany.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>