El CEI de les Borges explica estratègies per millorar els resultats empresarials

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques ha organitzat, aquest dijous, 18 d’octubre, un taller formatiu amb consells i estratègies per ajudar els empresaris a obtenir millors resultats en la seva empresa o negoci. Es tracta de la quarta càpsula formativa que s’organitza al CEI des del setembre. Properament tindran lloc els Dimarts Feiners, un cicle de sessions d’orientació laboral promogudes per GlobaLleida i obertes a tots els públics.

Amb el títol ‘Què podem fer per millorar el resultat de la nostra empresa o negoci’, la conferència ha tingut lloc de 15 a 17 hores i ha anat a càrrec del professor i consultor financer Francesc Pérez.

Durant la xerrada, Pérez ha tractat temes com la situació actual del teixit empresarial, les polítiques estratègiques més utilitzades, les fases del procés de venda, entre d’altres. A més a més ha volgut deixar clar que, de vegades, “dediquem massa temps al plantejament d’estratègies complexes i accions de màrqueting i oblidem que la millor eina d’una empresa és un mateix”.

El proper dimarts, 6 de novembre, de 10 a 12 tindrà lloc al CEI de les Borges el primer cicle de conferències dels ja coneguts Dimarts Feiners. Es tracta de diverses sessions d’orientació professional de curta durada, promoguts per GlobaLleida, on es treballen aspectes claus per a buscar feina o facilitar-ne el canvi. La primera xerrada té per títol  ‘Què diu el meu contracte laboral?’ i anirà a càrrec de Núria Batlle.

Properament es tractaran temes com el ‘Mindfulness aplicat al dia laboral’, el 13 de novembre d’11.30 a 13.30 hores; ‘L’entrevista de selecció’, el 27 de novembre, de 9 a11 hores; i ‘Tècniques de comunicació: Parlar en públic’, el 4 de desembre de 11.30 a 13.30 hores.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>