Quaranta vehicles i una vuitantena d’inscrits a la I Trobada d’autocaravanes de les Borges

Els actes de la trobada començaran dissabte al matí, a les 10.30 hores, amb la rebuda dels visitants i la inauguració del nou estacionament que comptarà amb la presència del l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el president de la Unió Caravanista, Xavier Agustí.

A continuació, a les 11.30 hores, hi ha programat un tast d’olis i maridatge amb productes locals a càrrec del professor de l’Institut Josep Vallverdú, Josep Mª Audí, al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges. Tot seguit, a les 14 hores, els assistents podran assaborir l’autèntica cassola de tros de les Garrigues a la sala Grums. Entrada la tarda, a les 17 hores, els autocaravanistes coneixeran més a fons la cultura garriguenca amb les visites al Molí de Cal Gineret, l’Espai Macià i el Centre Històric del municipi.

Diumenge les activitats començaran a les 10 hores amb una excursió a la fortalesa dels Vilars d’Arbeca i finalitzaran a les 12 hores amb un tast de vins i una visita guiada al celler Vinya el vilars d’Arbeca.

El regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, ha explicat que l’acció s’emmarca dins de les iniciatives de promoció del turisme del municipi en què destaquen la creació de visites guiades, amb la incorporació de tres guies turístiques, a més a més de la creació d’una web encarada al foment del turisme i a la promoció i consum dels productes locals,

Cal recordar que, al febrer, les Borges ja va rebre la visita d’una quarantena d’integrants de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes que van aprofitar el seu temps de lleure per ampliar experiències, compartir coneixement i gaudir de la natura a les Garrigues, tot reivindicant l’ús de les autocaravanes com a mitjà de transport.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>