Les Borges acull la 19 Trobada de puntaires aquest diumenge

Aquest diumenge, 10 de març, tindrà lloc a les Borges Blanques la 19a edició de la ja tradicional Trobada de puntaires. L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló de l’Oli i està organitzat per l’Associació de Dones La Rosada de la capital de les Garrigues.

A partir de les 10 hores, l’organització espera que arribin desenes de puntaires des de diferents punts de la geografia catalana i l’Aragó. A jutjar per la gran collida dels darrers anys, amb la participació d’unes 1300 persones, la Trobada de puntaires és una de les activitats amb més mobilització de la ciutat ja que agrupa al voltant d’unes 600 persones seguidores de l’art de fer punta al coixí i el seus respectius acompanyants.

Es tracta d’una festa popular que coincideix amb el 27è aniversari de l’entitat i també amb els actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Al llarg del matí està previst que es reparteixi esmorzar per a tots els assistents i hi hagi un sorteig amb productes locals gentilesa dels establiments del municipi.