El Mercat d’últimes rebaixes d’hivern de les Borges ofereix descomptes de fins al 60%

Aquest dissabte, 24 de febrer, els carrers del Centre Històric i les façanes dels comerços de les Borges seran l’escenari del Mercat d’últimes rebaixes d’hivern, des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores. Durant tot el matí, una desena de parades trauran a la venda els seus productes a preus molt reduïts, on es preveuen descomptes de fins al 60%, que s’afegiran a les parades habituals del tradicional mercat dels dissabtes.

 

Entre altres, els compradors podran adquirir roba infantil, interior i moda d’adults, complements, objectes de regal, merceria, joies i calçat, a més de la resta de botigues que, tot i no treure parada al carrer, també tindran els seus productes amb importants descomptes.

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha animat a tothom que ho desitgi “a venir a les Borges i no deixar-se escapar l’oportunitat d’adquirir productes a preus molt rebaixats, tenint en compte que coincidiran amb la resta dels productes habituals del mercat dels dissabtes”.

Aquest mercat està organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i la Generalitat de Catalunya.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>