Millores en els accessos a peu al cementiri de les Borges

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha atès aquests dies la històrica demanda per millorar el trànsit dels vianants que es traslladen a peu des de les Borges Blanques fins al cementiri de la població, situat a uns centenars de metres del nucli urbà de la capital garriguenca.

Així, el Servei Territorial de Carreteres de Lleida ha construït un pas i ha millorat el ferm del camí natural a peu que ha de creuar la C-233, que uneix les poblacions de Bellpuig i Flix, al seu pas entre el cementiri borgenc i l’accés a la població, des del pas elevat sobre la via del tren, ajustat al que la llei permet fer en una via comarcal com aquesta.

Aquesta millora de la seguretat vial resol en part el problema generat fa uns 8 anys arran de la finalització dels treballs de construcció de la variant nord de les Borges Blanques, per part de la mateixa Generalitat, que ara també hauria aprofitat aquesta actuació per repintar i millorar tota la senyalització viària de la zona.

Aquesta acció s’afegeix als tradicionals treballs de manteniment i posada a punt de la jardineria i els vials interiors del cementiri borgenc, que ha dut a terme l’Ajuntament de les Borges, en motiu de la celebració de Tots Sant i l’augment massiu de visites al recinte funerari de la capital de les Garrigues. 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>