Els comerciants de les Borges sortegen 45 electrodomèstics entre els compradors d’aquest novembre

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha presentat aquest dimecres la campanya “Novembre de Regal”, amb la qual sortejarà 45 electrodomèstics entre els compradors que omplin una butlleta amb 8 segells de diferents establiments adherits, que acreditaran una compra mínima de 20 euros, efectuada en cada un d’aquests comerços.  

Així, la promoció s’allargarà fins al 23 de novembre i comptarà amb 3 sortejos de 15 regals, els divendres 9, 16 i 23 de novembre, a les 20.15 hores. Les butlletes s’hauran de dipositar a l’urna que hi ha instal·lada als baixos de l’Ajuntament de les Borges, que col·labora amb la iniciativa, i els regals es podran recollir cada dissabte, entre les 12 hores i les 13 hores, als baixos del Carrer Nou, 2 de la capital garriguenca.

Des de l’organització s’ha advertit que no seran vàlides les butlletes amb 2 segells del mateix establiment, i de que en el moment de fer l’entrega del regal es traurà una butlleta en la que figurarà l’electrodomèstic concret que es lliurarà. En aquest sentit, els participants podran optar a endur-se microones, torradores, assecadors, afaitadores corporals, planxes, sandvitxeres, picadores, batedores de braç, bullidores d’aigua, espremedores i calefactors.

La presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, ha exposat que “amb aquesta campanya volem contribuir a dinamitzar els nostres comerços amb uns regals molt interessants i atractius, que ens servirà per a escalfar motors de cara a la sempre intensa època de Nadal”. Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut “animar als borgencs i als garriguencs a comprar a les botigues de les Borges, i aprofitar així aquesta ofertassa que fan els nostres comerciants, ja que els establiments de proximitat contribueixen de manera determinant a enfortir la nostra economia”.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>