Les piscines municipals de les Borges ultimen els preparatius per iniciar la temporada

El consistori borgenc ha dut a terme els últims treballs de manteniment de les instal·lacions per poder obrir el recinte de les piscines municipals i iniciar la temporada d’estiu.

Entre les obres de millora s’ha realitzat l’habitual arranjament de la piscina amb la reposició de les rajoles malmeses, la reparació del sistema d’emmagatzematge i bombeig de l’aigua i l’aplicació d’un elèctrode.

Les obres s’han dut a terme per una empresa local, juntament amb la Brigada Municipal, i han comptat amb un pressupost aproximat de 12.000 euros. D’altra banda, el dijous 17 de maig finalitza el termini de presentació de les propostes per gestionar i portar el bar de les piscines.

Es preveu que les piscines municipals obrin a mitjans del mes de juny amb horari de 10.00 fins a 20.00 hores de forma ininterrompuda fins al dia 1 de setembre. El preu de les entrades individuals variarà, com cada any, en funció de l’edat. Fins a 4 anys l’entrada serà gratuïta; de 5 fins a 10 tindrà un preu de 2 euros; d’11 fins a 17 anys costarà 3 euros; a partir de 18 anys, 4 euros; per les persones jubilades tindrà un preu de 2 euros; titulars del carnet Jove 2,50 euros; i els titulars amb carnet +25 tindran un preu de 3 euros.

Pel que fa a l’abonament infantil, de 5 fins a 10 anys, tindrà un cost de 12 euros; l’abonament junior, d’11 a 17 anys, 21 euros; l’abonament amb Carnet Jove 30 euros; l’abonament +25, 35 euros; l’abonament per als jubilats i pensionistes 21,00 euros i l’abonament adult, a partir de 18 anys, 42 euros.

Aquest any, les Borges Blanques s’ha tornat a adherir a la campanya per compartir el forfait d’entrada a diferents piscines municipals de la comarca anomenat  “Piscines Garrigues Estiu 2018”, que inclou l’entrada a l’Albagés, l’Albi, Arbeca, Bellaguarda, Les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, El Cogul, L’Espluga Calba, Fulleda, La Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, Els Omellons, La Pobla de Cérvoles, El Soleràs, Tarrés, Els Torms i Vinaixa.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>