Una vintena de telèfons dels anys 20, 30, 40, 50 i 60 exposats al Museu de Cal Pauet de les Borges

El Museu de Cal Pauet de les Borges Blanques inaugurarà aquest diumenge, 19 de novembre, a les 12 hores, una nova exposició temporal que exhibirà una vintena de telèfons dels anys 20, 30, 40, 50 i 60 del segle passat, procedents d’EUA, Canada, França, Anglaterra, Alemanya, Dinamarca i Espanya, en un acte amb entrada gratuïta que estarà encapçalat, entre altres, per l’alcalde Enric Mir.

La nova mostra, que es podrà visitar fins el diumenge 17 de desembre, comprèn aparells d’ús domèstic, equipaments d’oficina, telèfons de campanya i centraletes, a més de notables curiositats documentals i tècniques, molts dels quals hem vist en tantes pel·lícules en blanc i negre, cedits pel col·leccionista borgenc Ricard Minguet Falcó, i anirà acompanyada amb la projecció durant la visita d’una vuitantena de fotografies antigues representatives.

El Museu de Cal Pauet de les Borges Blanques, ubicat al passatge de la Vila de Carlet, va obrir ara fa aproximadament un any i mig, i des d’aleshores el nombre d’objectes exposats ha anat augmentant progressivament. A l’interior del museu els visitants poden trobar més de 1.300 objectes, ja que s’ofereix una mostra formada amb peces tan destacades com dos vehicles històrics, 3 pupitres dels anys 50 i 60, joguines i equips didàctics, de cinema i publicitat, entre altres, per reviure èpoques passades.

L’horari de visita és el diumenge durant el matí i el preu de l’entrada és de dos euros per persona. Per tots aquells que desitgin més informació poden contactar amb el telèfon 619 972 250 o consultar la web museulesborges.com. Actualment el 90% de les visites que rep el museu són de fora de les Borges Blanques, provinents majoritàriament de les comarques de Barcelona.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>