Benvinguts a Pagès porta 21 experiències agroturístiques a les Garrigues

El cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre arriba la vuitena edició de Benvinguts a Pagès ‘La Festa’, que s’ha presentat, aquest matí, a La Manreana de Juneda. A la zona de Lleida s’han organitzat 54 experiències agroturístiques: 13 explotacions, 18 restaurants de proximitat, 13 allotjaments rurals i 10 activitats complementàries. 

Pel que fa a les Garrigues, els visitants podran escollir entre 21 experiències per descobrir el territori. Entre els municipis participants hi ha els Torms, la Granadella, Bovera, Bellaguarda, la Pobla de Cérvoles, Juncosa, Vinaixa, Arbeca, Fulleda i les Borges Blanques, entre altres.

La roda de premsa ha comptat amb la presència de Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida i als Pirineus; i, Vidal Vidal Culleré, director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Lleida, que han inaugurat la jornada i han destacat “el valor que té Benvinguts a Pagès ‘La Festa’ pel conjunt del sector primari i pel desenvolupament econòmic de les zones rurals”.

Per la seva banda, Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, ha ressaltat “la importància que té el projecte per la dinamització turística dels territoris rurals”; mentre que Montserrat Costafreda, coordinadora de Benvinguts a Pagès, ha exposat les novetats d’enguany i dades de les demarcacions de Lleida i Pirineus. Jaume Graus, gerent de La Manreana, i Iban Campos, cap de projecte de Casa de Miravet i Formatges del Pallars (Talarn, Pallars Jussà), han aportat el seu testimoni, destacant el que suposa ‘La Festa’ per als professionals del sector com ells. 

Benvinguts a Pagès La Festa manté la reserva prèvia a través de la seva pàgina web renovada: www.benvingutsapages.cat.