L’Abril Cultural segueix a les Borges amb doble sessió de cinema i més tallers infantils

A l’equador de la programació de l’Abril Cultural de les Borges, i després d’un cap de setmana dedicat a l’aniversari de la República amb l’organització de les I Jornades Republicanes a l’Espai Macià, els actes culturals continuen aquest dimecres, 17 d’abril, amb doble sessió de cinema al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

En concret, la Regidoria de Cultura ha organitzat una primera sessió cinematogràfica a les 17.30 hores, amb la projecció de Dumbo, l’adaptació cinematogràfica de Tim Burton de tot un clàssic de Disney de la dècada dels quaranta. El segon llargmetratge tindrà lloc a les 19.45 hores amb la pel·lícula produïda, dirigida i protagonitzada per Clint Eastwood, ‘Mula’. Les entrades tenen un cost de 4 euros i hi haurà servei de crispetes.

A més a més, aquest dijous, a les 17 hores, la plaça de la Capella de les Borges Blanques acollirà un nou taller de l’Espai Meraki de plastilina i sorra màgica dirigit a infants de 0 a 6 anys.

Els actes seguiran després de Setmana Santa, el pròxim 23 d’abril amb la celebració de la de Sant Jordi, amb un concert de música folk de l’Alt Pirineu, a les 12 hores, a càrrec de ‘La Sonsoni’ al Parc del Terrall; i l’actuació, a les 18 hores, de la companyia Traüt Espectacles amb ‘El Carroconte de Sant Jordi’. Així mateix, al llarg de tot el dia, la Biblioteca Marquès d’Olivart distribuirà diverses caixes plenes llibres al Terrall amb el pròposit de regalar coneixement i repartir cultura per la Diada.

Presentació del llibre del Sr. Postu a les I Jornades Republicanes de les Borges.