Carnestoltes a les Borges Blanques

La rua del Carnestoltes 2020 de les Borges Blanques, celebrada aquest dissabte, 29 de febrer, ha comptat amb 11 comparses i diverses carrosses. Segons han donat a conèixer des de la Comissió de Festes, encarregats d’organitzar la celebració amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, més de 300 persones s’han apuntat al Sopar Popular que ha tingut lloc el mateix dissabte, al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

La rua de Carnaval s’ha iniciat a les 18.30 hores des de la Plaça Europa i acompanyada del grup de percussió Brincadeira ha recorregut diversos carrers de la capital garriguenca.

En finalitzar la rua, ha tingut lloc la Festa Fluor amb el Dj Adrià Ortega, que ha comptat amb animació, maquillatge fluorescent i obsequis led per als i les participants.

A les 22 hores, s’ha realitzat el Sopar Popular amb entrepans de llonganissa i formatge, més refresc, per 5 euros, a càrrec de la Penya Cargoli i el Grup de Joves.

En acabar el sopar, el grup de versions La Banda Biruji, el conegut Dj Ernest Codina, a més del Dj Fontàs, han continuat amenitzant la nit.