El celler Vinya els Vilars acull una trobada d’autocaravanistes durant tot el cap de setmana

Un intens cap de setmana de germanor amb un programa farcit d’activitats que ha començat el divendres amb la benvinguda als participants a la trobada.

El dissabte, s’han programat diferents activitats per conèixer el territori, sortides en bicicleta, activitats per a la canalla, una particular edició del concurs mastercheff, projeccions de cinema i animació durant tota la jornada.

El diumenge, entre altres activitats, s’ha fet una visita a les instal·lacions de Vinya els Vilars, així com un tast del vins del celler, membre de la DO Costers del Segre.

Isma Magen, el coordinador de la trobada, ha explicat la intenció de fer activitats diferents, familiars i sobretot per incentivar el comerç local i de proximitat allà on van. És per això, que els visitants han fet compres durant els tres dies que ha durat la trobada a la localitat.

Cal recordar que Vinya els Vilars va ser un dels pioners a la comarca de les Garrigues a l’hora de comptar amb un espai per aquests tipus de vehicles turístics. Una aposta dels propietaris del celler Antonio Aldomà i Maria José Pérez, pensada per fomentar l’enoturisme i les visites al celler i ajudar a la dinamització turística d’Arbeca i el conjunt de la comarca.