Formació d’oli d’oliva verge extra de les Borges als finalistes dels Premis Lladonosa

Els quinze finalistes (vuit de cuina i altres set de sala) dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han assistit, a la seu central de les instal·lacions del Grup Rull (Lleida), a una masterclass de formació sobre l’oli d’oliva verge extra de les Borges Blanques i tall de pernil Batallé ‘L’Únic’ a càrrec dels membres del jurat Pep Moreno (Deliranto Salou, una Estrella Michelín) i Xavier Benet, aquest dilluns, 22 d’abril. També han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses i cocteleria amb mixers Royal Bliss a la seu de la fàbrica de San Miguel Lleida.

La final dels Premis Lladonosa i lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge, 19 de maig, a les 9 hores, al pavelló de l’oli de la capital de les Garrigues. Durant el cap de setmana es duran a terme diverses activitats relacionades amb el món de la gastronomia i l’oli.