L’Associació Amics del Castell de la Floresta, organitza la Jornada “El castell de La Floresta, patrimoni i turisme”

L’associació amics del castell de La Floresta, organitza una jornada amb el títol “El castell de La Floresta, patrimoni i turisme”, que tindrà lloc el proper dissabte, 20 d’abril, al matí, a la sala Sindicat de la mateixa població.

Diversos ponents debatran sobre la importància d’interconnectar turisme i patrimoni com a forma de difusió i com donar a conèixer el nostre patrimoni lleidatà.

En acabar la Jornada tindrà lloc la inauguració de 10 elements QR al castell. Els QR donaran una visió històrica i complementària a l’audiovisual inaugurat l’any passat. El castell com a tal, la torre, les finestres gòtiques, les renaixentistes, l’heraldica de la pedra i l’escut dels comtes del Pallars, l’església, els carreus encoixinats de la torre, el sostre teginat de la sala noble, els festejadors, i els focs a terra del castell son els 10 elements escollits per aquesta primera etapa.

Aquests QR han estat elaborats samb la col.laboració de l’ajuntament de La Floresta, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’associació amics del castell. La producció, edició, postproducció, imatge, música i vídeo i disseny ha anat a cura de l’empresa Calidos.