Marc Marí, del CETT, i Marta Oti, de l’ESHOB, finalistes de cuina per Barcelona als IV Premis Lladonosa

Marta Oti, de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i Marc Marí, de CETT, són els dos classificats per la demarcació de Barcelona per a la gran final dels IV Premis Josep Lladonosa, que tindrà lloc el 19 de maig, a les Borges Blanques.

A la categoria de responsable de sala, els acompanyaran Ton Zambrano, també del CETT , i Diego Gómez, de l’ESHOB.

Llistat de semifinalistes

Alumnes Cuina

               · Institut Bisbe Sivilla: Josep Bueno

               · CETT: Marc Marí

               · ESHOB: Marta Oti

               · Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi: Carlos Regueiro

               · Institut d’FP Sant Cugat: Axel Alejandro Fernández i Bruno Arnau Latorre

Alumnes Sala

               · CETT: Ton Zambrano

               · ESHOB: Diego Gómez i Pau Henche

               · Institut Bisbe Sivilla: Arnau Bernad i Pol Cañellas

               · Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi: Albert Benavente