Marc Marí, del CETT, i Marta Oti, de l’ESHOB, finalistes de cuina per Barcelona als IV Premis Lladonosa
Marta Oti, de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i Marc Marí, de CETT, són els dos classificats per la demarcació de Barcelona per a la gran final dels IV Premis Josep Lladonosa, que tindrà lloc el 19 de maig, a les Borges Blanques.
A la categoria de responsable de sala, els acompanyaran Ton Zambrano, també del CETT , i Diego Gómez, de l’ESHOB.
Llistat de semifinalistes
Alumnes Cuina
· Institut Bisbe Sivilla: Josep Bueno
· CETT: Marc Marí
· ESHOB: Marta Oti
· Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi: Carlos Regueiro
· Institut d’FP Sant Cugat: Axel Alejandro Fernández i Bruno Arnau Latorre
Alumnes Sala
· CETT: Ton Zambrano
· ESHOB: Diego Gómez i Pau Henche
· Institut Bisbe Sivilla: Arnau Bernad i Pol Cañellas
· Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi: Albert Benavente