Jhon Erick Guzmán, de l’EHTG, i Queralt Sucarrats, de l’Escola Vedruna Gràcia, finalistes de cuina per Girona als IV Premis Lladonosa

Un total de 24 alumnes de cuina i sala (12 de Barcelona i 12 de Girona) de vuit escoles de cuina (cinc de Barcelona i tres de Girona) han estat seleccionats per a la primera semifinal dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, -més coneguts com el ‘masterxef’ dels estudiants catalans de cuina i sala-, impulsats per l’Ajuntament de les Borges Blanques sota la marca de promoció de l’oli verge extra d’oliva ‘Les Borges Blanques: Capital de l ‘oli’.

Jhon Erick Guzmán, de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG), i Queralt Sucarrats, de l’Escola Vedruna Gràcia, tots dos procedents de la província de Girona, es van classificar per aquest ordre com els primers finalistes de la IV edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, que es van celebrar durant tot el dia a la seu de l’ESHOB. Júlia Díaz, de l’EHTG, i Martina Pérez, de l’Escola Joviat són els finalistes de Girona a la categoria de sala.

Alumnes Cuina

               · Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG): Iván Serrano

               · EHTG: Jhon Erick Guzmán

               · EHTG: Valentina García

               · EHTG: Xavier Torrent

               · Escola Vedruna Gràcia: Alex Robles

               · Escola Vedruna Gràcia: Claudia Font

               · Escola Vedruna Gràcia: Queralt Sucarrats

Alumnes de Sala

               · EHTG: Júlia Díaz

               · Escola Joviat: Martina Pérez

               · Escola Vedruna Gràcia: Arnau Ortega, Daira Esquivel i Pol Guillet