Per reconèixer els empresaris Enric Vall i Jordi Nadal, i premiar el treball de la jove investigadora Aina Céster.
El certamen recupera el Sopar de l’Expositor, que guardona les millors iniciatives del certamen.
L’enòleg Tomàs Cusiné i la periodista Mireia González es converteixen en ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya.
Entre els petits productors, s’ha guardonat el Restaurant Hostal Benet, Arbequí de Vilasana i Mas Montseny.
El Premi Cultura de l’Oli ha estat per a l’Escola Agrària de les Borges, per formar durant més de cinquanta anys els pagesos i ramaders.
El certamen torna del 20 al 22 de gener a les Borges, i comptarà amb una setantena d’actes, entre els quals 44 xoucookings.
Aquest dissabte s’ha presentat a la Seu d’Urgell l’agermanament d’enguany, que serà amb la Fira de Sant Ermengol.
La Diputació de Lleida ha acollit la presentació del certamen esportiu, que enguany entregarà una vuitantena de guardons.
Per sotmetre’s a un procés de restauració integral que durarà aproximadament vuit setmanes.