Xoucooking a càrrec dels germans Torres

La 27a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra, compta amb la presència de prestigiosos cuiners catalans, alguns d’ells reconeguts amb l’estrella Michelin, que participaran en diversos xoucookings i demostracions gastronòmiques.

Els germans Sergio i Javier Torres, propietaris de Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos de Barcelona i distingits amb tres estrelles Michelin (la darrera, l’any 2023), són uns dels cuiners més fidels a la Fira. Aquest ha estat el sisè any que hi col·laboren, amb un xoucooking programat per dissabte al migdia.

“És una Fira molt important en matèria de l’oli”, certifica Javier Torres, que assegura utilitzar fins a sis varietats d’oli diferents per a l’elaboració dels seus plats. “Sempre busquem la màxima qualitat”, afegeix Javier, en referència a la carta d’olis garriguencs de què disposa el seu establiment. El seu germà Sergio Torres descriu que entre els seus clients “hi ha una passió brutal per l’oli” de les Garrigues, assegurant que molts d’ells, “vinguts de tots els països del món, demanen emportar-se’l i això és tota una garantia”. Els dos germans volen continuar apostant per la Fira de l’Oli de les Borges Blanques “per tenir un oli que ens agrada tant i per ser una terra que sempre ens ha cuidat”.