L’Abril Cultural inicia a les Borges amb la presentació de les cròniques de Vicenç Partal i Josep Casulleras

Dins dels actes de l’Abril Cultural, l’Ajuntament de les Borges i l’Espai Macià han organitzat per aquest dijous la presentació dels llibres ‘Nou Homenatge a Catalunya’ de Vicenç Partal i ‘La batalla de l’exili’ de Josep Casulleras. Es tracta de dues cròniques imprescindibles per interpretar els darrers dos anys de la història de Catalunya. La presentació ha tingut lloc a les 20 hores a la Sala Arts 25400 de l’Espai Macià. D’altra banda, la regidoria de Cultura també ha organitzat a les 17.30 hores un taller d’experimentació sensorial per a infants de 0 a 6 anys a càrrec de l’Espai Meraki.

L’acte de presentació de les cròniques, editades per Ara Llibres, ha comptat amb la presència dels dos escriptors i també amb la ponència del professor i Doctor en Història Contemporània Marc Macià.

Divendres teatral i el V English Day

Aquest divendres, a les 17.30 hores, la dramaturga i poeta Meritxell Cucurella-Jorba conduirà una sessió a la sala Maria Lois de la Biblioteca Marqués d’Olivart de les Borges on ensenyarà a llegir el teatre. A més a més, de 10 a 15.30 hores les mestres de llengua estrangera de les Garrigues han organitzat el V English Day als pavellons firals de la ciutat en què prop de 200 alumnes treballaran la immersió lingüística en anglès a través de diverses activitats lúdiques.

Aquests són alguns dels prop d’una trentena d’actes que l’Ajuntament de les Borges ha preparat aquest abril per tal de fomentar la cultura, la llengua i l’educació coincidint en el mes de Sant Jordi, la diada cultural catalana per antonomàsia.