Torna Les Borges Negres amb la participació d’una trentena d’escriptors

Torna la novel·la negra, policial i criminal a les Borges Blanques amb l’organització de la tercera edició del festival Les Borges Negres. Tindrà lloc de l’11 al 17 de març a la Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d’Olivart de la capital garriguenca i comptarà amb la participació d’una trentena d’escriptors i escriptores.

El certamen obrirà les portes el dilluns 11 de març, a les 13 hores, amb la presentació infantil ‘Les enigmàtiques fotos del senyor Clarissa’ de Pep Molist. Seguirà el dijous 14 de març, a les 18 hores, amb la trobada de clubs de lectura amb l’autor Emili Bayo. i divendres 15 de març amb els autors David Marín i Pau Juvillà.

El plat fort tindrà lloc dissabte, 16 de març, d’11 a 20.30 hores, amb l’organització de diverses taules rodones i la participació d’autors novells i consagrats com Marta Alòs, Margarida Aritzeta i Pere Cervantes que conversaran entorn les particularitats del gènere negre i la seva experiència.

Les Borges Negres està organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques juntament amb l’escriptora i coordinadora Ramona Solé i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Durant el Festival també hi haurà venda de llibres in situ, tast de vins, degustacions d’oli i visites turístiques a l’Espai Macià i Cal Gineret. Les persones interessades en visitar algun d’aquests espais emblemàtics de les Borges Blanques poden apuntar-se a través del correu  lesborgesnegres@gmail.com.