El Ple de les Borges se suma al territori i rebutja el macro abocador a Riba-Roja d’Ebre

El Ple ordinari de les Borges Blanques d’aquest dijous, 28 de març, preveu adherir-se a la moció de rebuig al projecte de macro abocador que es vol construir a Riba-Roja d’Ebre, aprovada per unanimitat pel Consell Comarcal de les Garrigues, i el qual també ha despertat un rebuig pràcticament unànime en altres municipis i institucions. L’Ajuntament borgenc s’alinea d’aquesta manera amb el territori en considerar que el projecte de l’abocador de residus industrials que es planteja a Riba-Roja xoca frontalment amb la línia de desenvolupament econòmic consensuada pel gruix dels agents públics i privats que resideixen a les Garrigues.

D’altra banda, el Ple d’aquest dijous també preveu tirar endavant la modificació del pressupost municipal de l’any 2019 mitjançant crèdit extraordinari i la renovació d’una pòlissa anual. Així mateix, durant el Ple es preveu donar compte de la liquidació del pressupost 2018 que tanca l’exercici en positiu i que acumula un deute viu del 52,17%, una xifra similar a la de l’any anterior. 

També està previst donar compte de l’informe de morositat i del període mitjà de pagament de l’Ajuntament de les Borges corresponents al 4t trimestre del 2018 que ha estat de 18,02 dies.


S’adjunta fotografia d’arxiu d’un Ple anterior