L’equip de Govern de les Borges Blanques respon a les preguntes de la ciutadania

Amb motiu dels 100 dies al capdavant de l’Ajuntament, i per primer cop a la capital de les Garrigues, s’ha organitzat una emissió en directe amb els regidors i regidores de l’Equip de Govern, per tal de respondre als dubtes de la ciutadania.

Els regidors i regidores de l’Equip de Govern, 4 de Borges per la República i 3 d’ERC, han participat aquest dilluns,16 d’octubre, en una tanda de preguntes amb la ciutadania, al Centre Cívic de les Borges Blanques. L’acte s’ha emès en directe pel YouTube de l’Ajuntament gràcies a la realització de Les Borges TV i ha estat conduït per Esther Sementé, de Ràdio les Borges.

En primer lloc, els 6 regidors i l’alcalde, Josep Farran, han fet un breu resum dels 100 dies al capdavant del consistori i dels seus projectes més immediats, i tot seguit han respost a les preguntes que les borgenques i borgencs han enviat durant la passada setmana al correu habilitat per fer-ho, així com les del públic assistent i les que s’anaven fent en directe pel canal de YouTube.

Entre altres temes, s’ha parlat de l’Escola de Musica, de la nova llei de Benestar Animal i com afecta als ciutadans de les Borges, de l’arranjament dels camins i de la preocupació per soroll nocturn ocasionat pels motoristes. La ciutadania també ha mostrat els seus dubtes al respecte dels Impostos Municipals, la brossa i la mobilitat.

L’equip de govern ha expressat la seva voluntat de fer trobades periòdiques amb la ciutadania per tal que manifestin els seus dubtes i opinions sobre la seva actuació i s’ha mostrat molt satisfet del resultat i de la participació d’aquesta primera trobada.