Reunió a l’Ajuntament de Castelldans sobre el Canal Segarra-Garrigues

Aquest dijous dia 4 de setembre, Miquel Àngel Escobar, secretari general d’administració local; Rosa Vestit, directora general d’administració local i Cesca Domènech, assessora del departament de presidència, han visitat Castelldans, on s’han reunit amb l’alcalde Conrad Llovera i els regidors de l’equip de Govern. L’han acompanyat també Anna Feliu, Directora dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Lleida; la diputada Violant Cervera i Ramon Farré, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida.

El passat dia 1 de setembre, durant la visita del president Quim Torra a les Borges Blanques, l’alcalde de Castelldans va lliurar-li un dossier reclamant una solució a les obres pendents del Segarra-Garrigues.  Durant la reunió d’avui s’ha incidit en la rellevància estratègica que té el desenvolupament del Canal Segarra-Garrigues pel futur econòmic i social de les Garrigues i s’ha reiterat la necessitat de desencallar l’activació del reg de les hectàrees pendents. 

El secretari general ha visitat algunes de les finques on ha de passar el canal Segarra-Garrigues, així com l’edifici on es troben les antigues arcades medievals del municipi i que és un altre dels projectes dels que es reclama una ràpida solució.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>