Últim cap de setmana per votar les tres millors propostes dels primers pressupostos participatius de les Borges

Els ciutadans empadronats a les Borges i que tinguin més de 16 anys tenen temps fins aquest diumenge, 14 d’octubre, per votar 3 de les propostes que considerin més rellevants de les 15 finalistes dels primers pressupostos participatius de la capital garriguenca. Aquells que encara no hagin votat, tenen l’oportunitat de fer-ho via telemàtica o través dels tòtems que s’han instal·lat per l’ocasió a l’Ajuntament i a la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart.

Cal recordar que entre la quinzena de propostes finalistes hi ha la creació d’una pista per practicar l’skate; la construcció d’un rocòdrom; l’habilitació d’un parc infantil i juvenil; l’ampliació i remodelació dels vestidors de les piscines municipals de les Borges; la instal·lació d’una font a la plaça Europa; l’arranjament de diverses voreres del municipi; l’adequació del camí del cementiri o la instal·lació d’un vàter públic al parc del Terrall, entre altres.

Per tal de donar a conèixer totes les propostes finalistes i dinamitzar el procés de votació, el consistori ha realitzat des del dia 24 de setembre una desena de jornades de divulgació en diferents espais municipals com el Casal Cívic de les Borges i la sala Maria Lois de la Biblioteca, a més a més d’instal·lar punts informatius els dimarts dia de mercat i els dijous a la Placeta del Terrall. Així mateix, tothom qui ho desitgi pot consultar les propostes a través del portal https://participacioborgesblanques.blogspot.com on hi consta una descripció, la seva localització i un cost estimat d’execució de cada proposta.

A partir del proper dilluns, 15 d’octubre, i una vegada fet el recompte de vots, la secretària del consistori aixecarà acta i passarà els resultats a l’Ajuntament per tal que siguin publicats al web i s’iniciï el procés d’aprovació al Ple municipal.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>