Acte inaugural del Centre residencial d’acció educativa (CRAE) de Juneda

El President de la Diputació, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dissabte dia 10 de març, el CRAE de Juneda.

L’Il·lm. Sr. Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, ha presidit aquest dissabte a les 10.30 del matí, l’acte inaugural del Centre residencial d’acció educativa (CRAE), situat al passatge de la Banqueta, s/n de Juneda. A l’acte han assistit també, el Sr. Antoni Mateus, president de TALMA; el Sr. Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; la Sra. Rosa Ticó, directora de TALMA; el Sr. Joan Santacana, director dels SSTT de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida; la Sra. Dolors Camí, cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència a Lleida; Representants de l’entitat TALMA: Sr. Josep Maria Solé, Sr. Emili Farré, i Sra. Lídia Acosta, directora del CRAE i membres de la corporació municipal.

El nou centre de salut infanto-juvenil, que es va obrir el passat mes de gener, allotja actualment 14 joves amb discapacitat i trastorn de conducta sota tutela de la Generalitat i preveu arribar a la seva plena ocupació de vint places a final de mes. La Diputació de Lleida va destinar 1.5 milions d’euros a la construcció d’aquest equipament, que ocupa una parcel·la de 750 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda i que està gestionat per l’Associació Talma de Juneda. 

Categoria: Societat

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>