Concentració i lectura del manifest pel Dia Internacional de les Dones

La capital de les Garrigues ha commemorat aquest dijous el Dia Internacional de les Dones, del 8 de març, amb una concentració a les 12 hores, davant de l’Ajuntament de les Borges Blanques, on l’alcalde Enric Mir, la regidora de Benestar Social i Família, Esther Vallès, i el delegat sindical del consistori, Joan Cornudella, s’han adreçat als assistents i han llegit el manifest per la jornada, elaborat conjuntament per l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

La concentració ha reunit nombrosos ciutadans i representants de les entitats borgenques i també ha comptat amb la participació de les regidores Núria Palau i Ariadna Salla, que han escoltat amb atenció el manifest que ha reivindicat “la igualtat efectiva entre homes i dones perquè els nostres drets socials, polítics i econòmics són innegociables”.

En els parlaments també s’ha donat suport a la Vaga Feminista i les aturades laborals de dues hores per denunciar la desigualtat, la precarietat i la violència vers les dones. Finalment, entre altres, també s’han manifestat en contra de la bretxa salarial, la injusta diferència de sou entre els homes i dones per la mateixa feina, i per aconseguir una societat justa i igualitària que acabi amb les discriminacions i els assetjaments que encara pateixen moltes dones arreu del planeta.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>