Un grup d’autocaravanistes catalans ha visitat les Borges aquest cap de setmana

Una quarantena d’integrants de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes ha visitat les Borges Blanques i les Garrigues aquest primer cap de setmana de febrer, aprofitant el nou aparcament per a autocaravanes que s’ha construït darrera de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a la capital garriguenca.

El grup estava format per usuaris d’aquests vehicles provinents, principalment, de les comarques de Girona i Barcelona, tot i que en menor mesura també n’hi havia de les de Lleida i Tarragona; i van arribar dissabte al matí i van marxar diumenge a la tarda. Durant la seva estada, entre altres, han visitat el nou Centre d’Interpretació del Memorial Democràtic de la Guerra Civil, “Antic Molí de Cal Gineret”, l’Espai Macià, el Museu de Cal Pauet, així com els Vilars d’Arbeca i diversos parcs i espais públics de les Borges i la seva àrea d’influència.

En el transcurs de les seves visites, el grup autocaravanistes catalans també han volgut conèixer de primera mà, tastar i adquirir el reconegut oli d’oliva de qualitat verge extra de les Garrigues, i han estat rebuts i acompanyats en alguns moments per l’alcalde borgenc, Enric Mir, i pel regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta.

Segons han exposat diverses famílies participants en la sortida, un cap de setmana cada mes o dos mesos, acostumen a aprofitar el seu temps de lleure per visitar alguna zona de Catalunya que prèviament han escollit i estudiat, per tal d’aprofitar al màxim l’excursió i reivindicar l’ús de les autocaravanes com a mitjà de transport per a compartir experiències i gaudir de la natura.

En aquest sentit, tots van manifestar-se com a persones amb grans inquietuds culturals i amants de la Història, i abans d’acomiadar-se van agrair el bon tracte que han trobat a les Borges i van expressar les bones sensacions que s’enduien de la visita, pel que la recomanaries activament a tots els seus coneguts.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>