Acte per la dignificació de la fossa comuna de Tarrés

El mes de gener de 1939 foren enterrats vint-i-nou combatents de la guerra civil en una fossa comuna dins el cementiri municipal de Tarrés. L’indret no va ser assenyalat i, amb el pas dels anys, es va anar perdent de la memòria col·lectiva de la gent.

Aquest diumenge 12 d’agost s’ha col·locat una placa a la fossa comuna del cementiri municipal de Tarrés com a acte per la dignificació.

L’acte ha començat a l’ajuntament amb la rebuda de la Carme Garcia, directora general de Memòria Democràtica del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Després de l’acte protocol·lari s’han desplaçat al cementiri municipal on s’han realitzat els parlaments.  Per finalitzar, la coral de la parròquia de Santa Maria de Tarrés ha interpretat dues cançons i s’ha destapat la placa, deixant així senyalitzat apropiadament aquest indret del cementiri.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>