El Consell Comarcal de les Garrigues premiat per ser punter en l’ús dels serveis electrònics

El Congrés de Govern Digital Local ha estat el marc escollit per fer el lliurament dels Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que entrega l’AOC i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l’Administració digital a les seves organitzacions. 

El Consell Comarcal de les Garrigues ha estat premiat amb un dels Reconeixements d’Administració Electrònica que el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga per la implantació de l’Administració digital en la seva organització. El lliurament dels premis va tenir lloc el passat 21 de març en el marc del Congrés de Govern Digital Local 2018 celebrat al CCCB, i va comptar amb la  presència de, gairebé, la totalitat dels premiats. Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant en l’àmbit estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ens locals catalans.

El Consell Comarcal de les Garrigues va rebre el premi en la categoria de consells comarcals, juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consell Comarcal d’Osona.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>