Les Borges signa convenis amb tres protectores per gestionar la recollida i l’acolliment dels animals abandonats

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha signat convenis de col·laboració amb tres associacions de protecció i defensa dels animals, per gestionar la recollida i l’acolliment dels d’animals de companyia abandonats, perduts o ensalvatgits, en el terme municipal de la capital garriguenca. Així, a partir d’ara, les entitats Lídia Argilés Escalé, Amigos Peludos Bajo Cinca, i Amics dels Animals del Segrià, es repartiran la responsabilitat a canvi d’un pagament per animal de companyia que es reculli al terme municipal de les Borges Blanques, previ avís de la Policia Local.

Per la seva part, les protectores prestaran el servei de manera continuada durant tot l’any i, una vegada recullin l’animal de les dependències municipals es procedirà a la seva acollida al seus respectius Centre d’acollida, on rebrà l’assistència adequada en quant a l’alimentació, servei veterinari i condicions higiènic-sanitàries per al seu benestar. Aquestes, també es faran càrrec de la manutenció i benestar de l’animal acollit a les seves instal·lacions, durant el temps que duri l’acollida de l’animal, i en fomentaran l’adopció i l’acollida entre els particulars i les protectores.

La regidora de Governació, Núria Palau, s’ha mostrat “molt satisfeta d’aquest acord amb les 3 protectores, ja que garanteix la millor atenció possible als animals de companyia que per alguna trista circumstància hagin quedat perduts o abandonats a les Borges, i dels ensalvatgits que puguin aparèixer pel nostre terme municipal”.

Aquests convenis ja han entrat en vigor i tindran una durada de 2 anys, amb la possibilitat de prorrogar-se anualment, per mutu acord de les parts manifestat expressament, sense que la durada de la seva vigència incloses les pròrrogues pugui excedir de 4 anys.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>