Un detingut a les Borges amb més de 2 quilograms de marihuana al cotxe i 2.400 euros en metàl·lic

Un control rutinari de la Policia Local de les Borges Blanques ha aturat aquest divendres un vehicle Fiat Bravo que circulava negligentment i, un cop identificat el conductor, ha procedit a escorcollar el vehicle i ha localitzat 2 quilos amb 162 grams de marihuana al seu interior.

Fonts policials han informat que part d’aquesta marihuana estava preparada per al seu consum, repartida en bosses petites de 2,5 grams aproximadament, que creuen que era per ser subministrada a la població avui mateix. Igualment, en l’interior del vehicle també s’ha trobat una bàscula de precisió, diverses bossetes de plàstic buides per realitzar petites vendes i 2.461 euros en metàl·lic, en diversos bitlles de 50 euros, de 20 euros, de 10 euros i de 5 euros.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 11 hores, quan la patrulla destinada a seguretat ciutadana estava realitzant un control planificat de trànsit que ha permès detenir el conductor de 24 anys, nacionalitat espanyola i que no era veí de les Borges Blanques, i l’ha posat a disposició judicial acusat d’un delicte contra la salut pública.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>