Les Borges es bolca amb la Marató de TV3

Aquest pròxim dissabte, 15 de desembre, les Borges Blanques tornarà a demostrar la seva solidaritat amb un festival que omplirà el pavelló de l’Oli per a la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació del càncer. Com a novetat, en aquesta edició els organitzadors han mobilitzat un equip de perruquers que pentinaran, faran recollits i tallaran els cabells per 5 euros, el quals es destinaran íntegrament a la causa solidària. D’altra banda, aquest dissabte també s’ha organitzat el Mercat de Nadal amb una vintena de parades.

L’entrada a la festa. que té un preu de 3 euros, començarà a les 18 hores i comptarà amb actuacions musicals, dansa i, per segon any consecutiu, una desfilada de moda a càrrec de Confeccions Pijuan; Cloché; Judith moda i complements; i Lorette Group. A més a més, també hi ha preparat un berenar popular per un cost de 2 euros, i desenes de sortejos gentilesa de les associacions i comerços del municipi.

Segons Anna Rufié, una de les coordinadores del festival pro Marató de TV3, “enguany la gent s’ha bolcat de manera massiva”, un fet que denota la sensibilització de la gent de les Borges vers la malaltia i la importància de la investigació per aconseguir-ne la cura ja que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

Cal recordar que el passat 23 de novembre les Borges ja va realitzar un festival organitzat per l’AMPA i l’Escola Joan XXIII per recaptar fons per la Marató de TV3 i el 17 de novembre es va fer una festa contra el càncer infantil en què es van recaptar 7.300 euros que es van destinar als programes de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu. Igualment, hi ha una desena d’activitats previstes per les entitats i el consistori de la capital garriguenca durant aquest mes de desembre, que incorporen una bústia o donatius amb l’entrada Pro Marató.

D’altra banda, aquest dissabte també es durà a terme, de 9 a 13.30 hores a la plaça 1 d’Octubre, el Mercat de Nadal. Comptarà amb una vintena de parades que aniran acompanyades de l’animació dels pastorets i dels follets de Nadal del grup La Cremallera. Així mateix, també s’ha organitzat un esmorzar amb coca i xocolata a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>