Les Borges reforça la seguretat de l’entorn del Canal d’Urgell

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat aquests dies la instal·lació d’una nova tanca metàl·lica, de més de 100 metres de llargada per gairebé 2 metres d’alçada, comptant la base de formigó, a l’entorn del Canal d’Urgell, a l’alçada del carrer Ramon Cornudella.

L’obra, executada per un constructor local, s’ha fet per reforçar la seguretat de la zona i evitar possibles caigudes o accidents, donada la proximitat d’un grup de vivendes amb nombrosos infants. Així, s’ha substituït una antiga i senzilla tanca de fusta que protegia l’accés al talús d’uns 6 metres de desnivell que dóna al Canal d’Urgell.

Segons ha exposat l’alcalde Enric Mir, “alguns pares ens havien manifestat el perill que comportava les escasses mesures de seguretat que hi havien en aquest entorn del Canal, i com que avui tota protecció és poca, hem pensat que val més prevenir que curar, pel que hem fet una actuació de reforç important per no haver de lamentar cap desgràcia en aquest indret ple d’habitatges familiars”.

Els treballs han tingut una durada de 15 dies i han costat 4.036,81 euros, IVA inclòs, comptant les estructures metàl·liques i de formigó i les obres d’instal·lació.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>